‘Camdaki Kız’ dizisinden ayrılacak mı? Burcu Biricik’ten yanıt geldi
  • ALSANA HABER
  • Magazin
  • ‘Camdaki Kız’ dizisinden ayrılacak mı? Burcu Biricik’ten yanıt geldi

‘Camdaki Kız’ dizisinden ayrılacak mı? Burcu Biricik’ten yanıt geldi

ABONE OL
Kasım 16, 2021 15:24
‘Camdaki Kız’ dizisinden ayrılacak mı? Burcu Biricik’ten yanıt geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gülseren Budaycıoğlu’nun aynı adlı kitabından uyarlanan ve Kanal D’de yayınlanan ‘Camdaki Kız’ dizisi, ikinci sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor.

‘BİRİCİK, DİZİDEN AYRILACAK’ İDDİASI

Bir internet sitesinde Dizide ‘Nalan’ karakterine hayat veren başrol oyuncusu Burcu Biricik’in ayrılacağı, yerine ise Neslihan Atagül’ün geleceği belirtildi.

KAZA MI GEÇİRDİ?

Ayrıca güzel oyuncunun trafik kazası geçirdiği iddiaları da ortaya atıldı. 32 yaşındaki Biricik, hakkındaki iddialarla ilgili sessizliğini bugün bozdu.

GÜZEL OYUNCUDAN YANIT

Instagram’da 3.2 milyon takipçisi olan Burcu Biricik, hesabının hikayeler bölümünden yayınladığı videoda “Hayır arkadaşlar. Çok şükür kaza geçirmedim, çok iyiyim” ifadelerini kullandı.

Diziden ayrılacağı iddialarına da yanıt veren oyuncu, “Ayrıca diziden de ayrılmıyorum. Camdaki Kız her perşembe Kanal D’de. Görüşmek üzere” şeklinde konuştu.

‘CAMDAKİ KIZ’ HAKKINDA KONUŞTU

Öte yandan birkaç gün önce de eşi Emre Yetkin ile Nişantaşı’nda objektiflere yansıyan Biricik, dizideki performansını ekibe bağlayarak, şu sözleri söyledi:

“Güzel bir ekiple, usta oyuncularımızla çalışıyoruz. O yüzden her şey bir tık daha kolay oluyor bizim için. Hepimiz mutluyuz. Bu da benim başarımı arttırıyor”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.