Çeçenistan’da bir açılışa katılan Barış Arduç’un aldığı ücret dudak uçuklattı
  • ALSANA HABER
  • Magazin
  • Çeçenistan’da bir açılışa katılan Barış Arduç’un aldığı ücret dudak uçuklattı

Çeçenistan’da bir açılışa katılan Barış Arduç’un aldığı ücret dudak uçuklattı

ABONE OL
Kasım 18, 2021 16:00
Çeçenistan’da bir açılışa katılan Barış Arduç’un aldığı ücret dudak uçuklattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son olarak ‘Çukur’ dizisinde rol alan Barış Arduç, uzun bir aranın ardından ‘Alparslan: Büyük Selçuklu’ adlı diziyle ekranlara döndü. Ünlü oyuncu, birkaç gün önce Çeçenistan’a davetli olarak gitti.

AÇILIŞA KATILDI

Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov’un yeniden göreve seçilmesi nedeniyle gerçekleşen yemin törenine katılan oyuncu, aynı zamanda bir alışveriş merkezinin de açılışında boy gösterdi.

34 yaşındaki Arduç, iki gün boyunca ülkeyi gezdi ve bir alışveriş merkezinin açılışına katıldı. Yakışıklı oyuncunun açılış için aldığı ücret ise dudak uçuklattı.

100 BİN DOLAR!

Çeçenistan’da iki gün geçiren Arduç’un katıldığı alışveriş merkezi açılışından 100 bin dolar (yaklaşık 985 bin TL) aldığı öğrenildi.

TARKAN’A DA TEKLİF GİTTİ

Aynı organizasyon şirketinin Moskovo’da hizmet verecek By Erdal Steak Bar’ın açılışı için ise Megastar Tarkan’a 500 bin dolar teklif (yaklaşık 5 milyon TL) götürdüğü de iddia edildi.

BİRÇOK YAPIMDA ROL ALDI

‘Deliha’ filmindeki performansı ile yıldızı parlayan Barış Arduç, ardından; ‘Kiralık Aşk’, ‘Kuzgun’, ‘Çukur’, ‘Kulüp’ gibi iddialı yapımlarda rol aldı.

GÖZLERDEN UZAK MUTLU EVLİLİK

Öte yandan altı yıldır birlikte olduğu meslektaşı Gupse Özay ile Temmuz 2020’de nikah masasına oturan ünlü oyuncu, özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.