‘Çok dostane ve güzel bir görüşmemiz oldu’

‘Çok dostane ve güzel bir görüşmemiz oldu’

ABONE OL
Kasım 18, 2021 03:48
‘Çok dostane ve güzel bir görüşmemiz oldu’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki görüşme yaklaşık 2 saat 15 dakika sürdü. Görüşmenin ardından parti genel merkezinde basın mensuplarına açıklama yapan Karamollaoğlu, görüşme talebinin kendisinden geldiğini hatırlatarak, “2 saat kadar uzunca bir zaman hem ülkemizin hem de dünyanın neredeyse temas etmediğimiz meselesi kalmadı. Bazı noktalarda aynı fikirleri bazı noktalarda da belki farklı fikirleri taşıyoruz; ama çok dostane, güzel bir görüşme oldu. Onun ötesinde de söyleyecek başka bir şey bulamıyorum” dedi.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Karamollaoğlu’nu kabulü olumlu bir havada geçti. Erdoğan ile Karamollaoğlu arasında dostça bir görüşme olduğunu belirten kaynaklar, görüşmede ülke, bölge ve dünya gündemindeki konuların ele alındığını bildirdi. 2 saatten fazla süren görüşmede Erdoğan ve Karamollaoğlu, iç siyasetten ekonomiye, dış politikadan terörle mücadeleye kadar birçok başlıktaki gelişmeler hakkında karşılıklı fikir teatisinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.