CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: CHP’NİN YAŞANANLARA TEPKİSİZLİĞİNİN İZAHATI OLMAZ!
  • ALSANA HABER
  • Gündem
  • CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: CHP’NİN YAŞANANLARA TEPKİSİZLİĞİNİN İZAHATI OLMAZ!

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: CHP’NİN YAŞANANLARA TEPKİSİZLİĞİNİN İZAHATI OLMAZ!

ABONE OL
Ocak 19, 2024 15:49
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: CHP’NİN YAŞANANLARA TEPKİSİZLİĞİNİN İZAHATI OLMAZ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Büyükçekmece’de yaşanan olaylara sert tepki gösterdi. CHP’li Belediye Başkan Yardımcısı’nın başörtülü bir kadına şiddet uygulamasını ve hakaretlerde bulunmasını eleştiren Erdoğan, “Anan yaşındaki bir kadına bu şekilde saldırmanın izahı olmaz. Ey CHP sizin gidecek yeriniz yok” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Yalova Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu ve yaşanan olaya ilişkin sert ifadelerle CHP’yi eleştirdi. Erdoğan, başörtülü bir yaşlı kadına yönelik saldırıyı kınayarak, “Hani kadına şiddet yoktu. Anan yaşındaki bir kadına bu şekilde saldırmanın izahı olmaz. Ey CHP sizin gidecek yeriniz yok. Ve 31 Mart’ta son oyununuzu oynuyorsunuz” şeklinde konuştu.
Dün Büyükçekmece’de gerçekleşen olaylarda CHP yönetimindeki belediyeye yönelik rüşvet operasyonu ve ardından yaşananlar, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Başkan yardımcısı ve imar müdürü de dahil olmak üzere 22 şüphelinin gözaltına alındığı operasyon sırasında basın mensuplarına yönelik şiddet ve hakaretlerle gündeme gelen olay, Erdoğan’ın sert tepkisine neden oldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.