EMRE BELÖZOĞLU VE HALİL UMUT MELER ARASINDAKİ GERGİNLİK TÜRK FUTBOLUNU SARSIYOR!
  • ALSANA HABER
  • Gündem
  • EMRE BELÖZOĞLU VE HALİL UMUT MELER ARASINDAKİ GERGİNLİK TÜRK FUTBOLUNU SARSIYOR!

EMRE BELÖZOĞLU VE HALİL UMUT MELER ARASINDAKİ GERGİNLİK TÜRK FUTBOLUNU SARSIYOR!

ABONE OL
Aralık 20, 2023 10:48
EMRE BELÖZOĞLU VE HALİL UMUT MELER ARASINDAKİ GERGİNLİK TÜRK FUTBOLUNU SARSIYOR!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk futbol tarihinde yaşanan olaylar, son dönemlerin en çalkantılı dönemlerinden birini oluşturuyor. Halil Umut Meler‘e yapılan saldırı, İstanbulspor’un Trabzonspor maçında sahadan çekilmesiyle birlikte gerilimi doruğa çıkardı. Olayın ardından Halil Umut Meler’in, “Emre Belözoğlu saldırıyı provoke etti ve benden özür dilemedi.” sözleri ise büyük yankı uyandırdı. Süper Lig’in 15. haftasındaki Ankaragücü – Rizespor maçında sarı-lacivertli takımın başkanı Faruk Koca’nın Halil Umut Meler’e saldırması, Türk futbolunu sarstı. Meler’in, genç teknik adamı suçlayan açıklamaları ise gerginliği artırdı.

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, maçtan sonra Meler’in kendisi hakkındaki sözlerine yanıt verdi. Emre Belözoğlu’nun, maçtan sonra Meler’den özür dilediğini ifade ettiği açıklamanın tamamı şu şekilde:
“Maçtan bir gün önce mecbur kaldığım için bu konuşmayı yapıyorum. Haklının acelesi yok. Maçla ilgili çok konuşacak bir şey olmadığını ve üzgün olduğumu söyledim ama çok karşılığı olmadı sanırım. Ben olayı duyduğumda soyunma odasındaydım. Halil Hoca ve ekibinin yanına giderek üzgün olduğumu ifade ettim. Takımım adına kendisinden 3-4 kere özür diledim. Kendisi de bugün yapmış olduğu ifade de üzülürek söylüyorum kendisini ele verdi. Provokasyondan bahsetmiş Halil Hoca… Kendi maçlarını ederse provoke eden tarafın biz olmadığımızı görebilir. Onun maçlarında hiçbir provoke edecek hiçbir tavır içinde bulunmadım. Yaşanan olaydan ötürü çok üzgünüm ve ona yardım etmeye çalışan biri olarak kırgınım. Bu alınganlıkları bugün bitirmek istiyorum. Bir şey yapmak isteyen yan kulübedeki meslektaşına gitmez. Benim orada hakeme gitme isteğimi kimse durdurmadı, böyle bir şey yaşanmadı. Sahanın içinde bunlar yokmuş gibi davranıp, olayın azmettiricisi gibi gözüktürülmeye başlanmam… Haklı olduğuna inanıyorsa, yapmaması gereken bir röportajdı bu. Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır. Bir şey yapmak istersem, beni kimse tek koluyla durduramaz. Kötü çocuk biz oluyoruz. Herkes paylaşım yapıyor sosyal medyadan aynı anda. Ailelerimiz görüyorlar, üzülüyorlar. Yaptığım şey, sayın başkanımızın yaptığı hatayı değil, tanıdığım şahsiyetini korumaya çalışmak. Gerçekleri konuşmayı bıraktığımız an ben endişelenmeyi bırakıyorum.”
Öte yandan Emre Belözoğlu’nun soyunma odası koridorlarında Halil Umut Meler’in koluna girdiği ve özür dilediği anlar kameralara yansıdı. Servis edilen görüntülerde Emre Belözoğlu’nun Meler’le samimi anları sosyal medyanın da gündemine oturdu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.