FERDİ TAYFUR, MARMARİS’TE SAKİN YAŞAMINI SÜRDÜRÜYOR: “MERAK ETMEYİN SİZ”
  • ALSANA HABER
  • Gündem
  • FERDİ TAYFUR, MARMARİS’TE SAKİN YAŞAMINI SÜRDÜRÜYOR: “MERAK ETMEYİN SİZ”

FERDİ TAYFUR, MARMARİS’TE SAKİN YAŞAMINI SÜRDÜRÜYOR: “MERAK ETMEYİN SİZ”

ABONE OL
Ocak 11, 2024 11:13
FERDİ TAYFUR, MARMARİS’TE SAKİN YAŞAMINI SÜRDÜRÜYOR: “MERAK ETMEYİN SİZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur, son yıllarda sakin bir yaşamı tercih ederek Marmaris’e yerleşmişti. Adana doğumlu ve arabesk müziğin öncülerinden olan 78 yaşındaki Ferdi Tayfur, hayranlarını merakta bırakan bir paylaşım yaparak sosyal medyada gündeme geldi.

Ferdi Tayfur, 15 Kasım 1945’te dünyaya gelmiş ve müzik kariyerine damga vurmuş bir isimdir. Sanatçı, hayranlarının sık sık kendisini sorması üzerine sosyal medya hesabından şu notla bir paylaşım yaptı: “Toprak olur, taş olurum yolunuz da yoldaş olurum.. Merak etmeyin siz.”

Ünlü sanatçının evinde dinlendiği anları paylaştığı bu gönderi, hayranları tarafından büyük ilgi gördü. Ferdi Tayfur’un sağlık durumu ve günlük yaşamına dair merak edilenleri paylaştığı bu içerik altında hayranlarından yüzlerce yorum geldi.

Bilindiği üzere, Ferdi Tayfur’un 2020 yılında böbrek nakli geçirdiği ve oğlunun böbreğinin nakledildiği biliniyor. Bu süreçte hayranlarının dualarıyla sağlığına kavuşan Ferdi Tayfur, müzik kariyerindeki başarıları ve sinema filmlerindeki performansıyla da önemli bir yer edinmiştir. Ferdi Tayfur’un Ferdifon Plakçılık şirketini kurarak müzik sektörüne katkı sağlamış ve 1992 yılında çıkardığı “Prangalar” albümü Türkiye’nin en çok satan albümlerinden biri olmuştur.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.