GAYRİMENKUL YATIRIM DANIŞMANI YEŞİM TAMTÜRK ANLATIYOR…

GAYRİMENKUL YATIRIM DANIŞMANI YEŞİM TAMTÜRK ANLATIYOR…

ABONE OL
Mart 26, 2024 11:16
GAYRİMENKUL YATIRIM DANIŞMANI YEŞİM TAMTÜRK ANLATIYOR…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Yeşim Tamtürk, 27 yıldan fazla bir süredir iş hayatında bulunuyor. Kariyerine İzmir’de dekorasyon ve tadilat işleriyle başlayan Tamtürk, 2015 yılında İstanbul’un Bağdat Caddesi’nde lüks konut gayrimenkul satışıyla sektöre adım attı. Pandemi dönemiyle birlikte, 2020 yılında İzmir’e dönüş kararı alarak özellikle Urla’nın nitelikli ve lüks konutlarına olan talebin arttığını belirtiyor.

Yeşim Tamtürk, koç burcu olmasından dolayı liderlik özelliklerine sahip olduğunu ve sektördeki hassasiyetin farkında olduğunu vurguluyor. Şirketin vizyonu, sektördeki güvensizliği ortadan kaldırmak ve kaliteli hizmet sunmak. Kadın iş gücüne ve etik değerlere büyük önem veriyor.

Tamtürk, gayrimenkul yatırımının hala güvenli bir liman olduğunu vurgulayarak, bilinçli yatırımcıların gayrimenkuldeki artan değeri fark ettiğini belirtiyor. Yatırımcıların mevduat faizlerinin düşüklüğü ve dövizdeki dalgalanmalara rağmen gayrimenkuldeki artışı göz ardı etmemesi gerektiğini ifade ediyor.

Şirketin geniş bir portföye sahip olduğunu ve Türkiye genelinde faaliyet gösterdiğini belirten Tamtürk, sektördeki profesyonelliklerinin ve uzmanlık alanlarının çeşitliliğine dikkat çekiyor. Kadınların bu alanda başarılı olabileceğine de vurgu yaparak, kadın iş gücünün önemini vurguluyor.

Son olarak, Tamtürk gayrimenkul yatırımının sadece maddi getiri açısından değil, aynı zamanda sosyal etkileri ve gelecek güvencesi açısından da önemli olduğunu vurgulayarak, yatırımcılara bu alana cesaretle adım atmalarını öneriyor.

 

 

https://businesschanneldergi.com/business-channel-dergi-152-sayisi-cikti/

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.