İSTANBUL ÜMRANİYE’DE METRO ÇALIŞMASI SIRASINDA ALARM: YOL ÇÖKTÜ VE BİNA ÇÖKTÜ!
  • ALSANA HABER
  • Gündem
  • İSTANBUL ÜMRANİYE’DE METRO ÇALIŞMASI SIRASINDA ALARM: YOL ÇÖKTÜ VE BİNA ÇÖKTÜ!

İSTANBUL ÜMRANİYE’DE METRO ÇALIŞMASI SIRASINDA ALARM: YOL ÇÖKTÜ VE BİNA ÇÖKTÜ!

ABONE OL
Ocak 18, 2024 13:14
İSTANBUL ÜMRANİYE’DE METRO ÇALIŞMASI SIRASINDA ALARM: YOL ÇÖKTÜ VE BİNA ÇÖKTÜ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ümraniye‘de İstanbul Büyükşehir Belediyesi‘nin (İBB) metro çalışması sırasında, beklenmedik bir olay meydana geldi. Metro çalışmaları esnasında yolda meydana gelen çökme, bölgede korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Çökmenin meydana geldiği alanda bulunan bir binanın çökme tehlikesine karşı boşaltılması, olayın ciddiyetini ortaya koydu. Ayrıca, çukurun kenarında asılı kalan bir otomobil de gözleri üzerine çekti. Bu durum, bölgeye hızla müdahale edilmesini gerektirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hızla olay yerine sevk ettiği ekipler, çukurun kenarında sıkışmış otomobilin yanı sıra güvenlik önlemlerini alarak çöken yolun trafiğe kapatılmasını sağladı.

Olayın daha da vahim bir hale gelmesini önlemek adına, çöken yolun üzerinde yer alan bir binanın dakikalar içerisinde çökmesi, bölge sakinlerini tedirgin etti. Neyse ki, binanın önceden boşaltılması, olası bir faciayı önledi.

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Göztepe – Ümraniye Metro hattında meydana gelen kısmi göçük nedeniyle Ümraniye Elmakent Mahallesi Seyrantepe Caddesi üzerinde bulunan ve kullanılmayan biri dört, diğeri ise üç katlı iki binada çökme meydana gelmiştir. Binaların boş olması nedeniyle olayda herhangi bir ölü ya da yaralı bulunmamaktadır. Binalar çevresinde gerekli güvenlik tedbirleri alınmıştır.” denildi.
İstanbul’da yaşanan bu olay, metro çalışmalarının beraberinde getirdiği riskleri ve alınması gereken güvenlik önlemlerini bir kez daha gündeme getirdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.