JEFFREY EPSTEIN DAVASI: MAĞDUR SARAH RANSOME’DAN DEHŞET VEREN İFŞAATLAR!
  • ALSANA HABER
  • Gündem
  • JEFFREY EPSTEIN DAVASI: MAĞDUR SARAH RANSOME’DAN DEHŞET VEREN İFŞAATLAR!

JEFFREY EPSTEIN DAVASI: MAĞDUR SARAH RANSOME’DAN DEHŞET VEREN İFŞAATLAR!

ABONE OL
Ocak 12, 2024 14:34
JEFFREY EPSTEIN DAVASI: MAĞDUR SARAH RANSOME’DAN DEHŞET VEREN İFŞAATLAR!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD’de Jeffrey Epstein davası kapsamında ortaya çıkan yeni detaylar, mağdur Sarah Ransome’un dehşet veren ifşaatlarıyla sarsılmaya devam ediyor. Epstein’ın ortağı Ghislaine Maxwell için “hapishanede ölmeli” ifadelerini kullanan Ransome, yaşadığı cinsel istismarları ve adada maruz kaldığı korkunç olayları dile getirdi.

Ransome, Epstein ve Maxwell’in kendisine ve diğer mağdurlara yönelik işlediği suçlar nedeniyle 17 yılını hapishanede geçirdiğini belirtti. Bazen günde üç kez tecavüze uğradığını ifade eden Ransome, sadece kendisinin değil, adadaki birçok kızın sürekli cinsel saldırıya uğradığını söyledi.

“17 yıldır cehennemi yaşıyordum” diyen Ransome, Ghislaine Maxwell’in hapishanede ölmesi gerektiğini savundu. Liz Stein ile birlikte yaptığı açıklamada, 10 yaşındayken seks kaçakçılığına maruz kaldığını belirten Ransome, çetenin yıllardır faaliyet gösterdiğini ifade etti.
Jeffrey Epstein, 2019’da hapishanede ölü bulunmuştu. Ghislaine Maxwell ise Epstein’ın cinsel istismar faaliyetlerine yardımcı olduğu iddiasıyla suçlu bulunmuştu. Aynı zamanda, Epstein’ın mağdurlarından Virginia Giuffre, Prens Andrew’un kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia ederek 2021’de dava açmıştı.
Jeffrey Epstein davası, zengin ve etkili kişilerin karıştığı cinsel istismar ve fuhuş ağına dair şok edici gerçekleri gün yüzüne çıkarmaya devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.