KARA KUVVETLERİ KOMUTANI ORGENERAL SELÇUK BAYRAKTAROĞLU, BOLU KOMANDO TUGAYI’NDA!
  • ALSANA HABER
  • Gündem
  • KARA KUVVETLERİ KOMUTANI ORGENERAL SELÇUK BAYRAKTAROĞLU, BOLU KOMANDO TUGAYI’NDA!

KARA KUVVETLERİ KOMUTANI ORGENERAL SELÇUK BAYRAKTAROĞLU, BOLU KOMANDO TUGAYI’NDA!

ABONE OL
Ocak 19, 2024 13:18
KARA KUVVETLERİ KOMUTANI ORGENERAL SELÇUK BAYRAKTAROĞLU, BOLU KOMANDO TUGAYI’NDA!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Bolu’daki 2’nci Komando Tugay Komutanlığı’nı ziyaret ederek, kahraman Mehmetçiklerimiz tarafından “komando yemini” ile karşılandı. Ziyaret kapsamında gerçekleşen etkileyici anlar, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin güçlü bağları ve birlik içindeki dayanışmasını bir kez daha ortaya koydu.

Bolu Komando Tugayı askerleri, Kara Kuvvetleri Komutanı Bayraktaroğlu’nu muazzam bir karşılama ile ağırlayarak “komando yemini”ni gerçekleştirdi. Görkemli karşılamanın ardından Orgeneral Bayraktaroğlu, komandolara hitap ederek Bolu Komando Tugayı’nın kahramanca başarılarından bahsetti.

Bayraktaroğlu’nun ifadesine göre, 2016 yılından itibaren gerçekleştirilen sınır ötesi harekatlarda Bolu Komando Tugayı, üstlendiği görevi büyük bir başarıyla yerine getirmiş ve teröristlere karşı korku salmıştır. Özellikle 1990’lı yıllarda elde ettiği başarılarla tanınan Bolu Komando Tugayı, günümüzde de aynı azim ve kararlılıkla görevini sürdürmektedir.

Orgeneral Bayraktaroğlu, komandoların eğitimlerini yerinde denetleyerek, yapılacak çalışmalara ilişkin talimatlar verdi. Ziyaret sırasında gerçekleştirilen geçit töreni ve operasyon anlarını canlandıran eğitimler, Mehmetçiklerin disiplini ve profesyonelliğini bir kez daha gözler önüne serdi.
Ziyaretin samimi bir atmosferde geçmesi için Orgeneral Bayraktaroğlu, komandolarla birlikte yemek yedi. Bu anlamlı buluşma, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirdiği bir anı olarak kaydedildi. Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu’nun duygu dolu ziyareti, Türk askerinin gücünü ve kararlılığını yine en üst seviyede sergiledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.