MASTERCHEF TÜRKİYE’YE VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU!

MASTERCHEF TÜRKİYE’YE VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU!

ABONE OL
Aralık 20, 2021 07:31
MASTERCHEF TÜRKİYE’YE VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MasterChef Türkiye’de yarışmaya veda eden isim belli oldu

https://youtu.be/0KiFUmt58oE

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, dün akşam eleme bölümüyle ekrana geldi. Elemeye kalan Eren, Mert ve Araz, bir hafta daha MasterChef’te kalmak için kıyasıya mücadele etti. Gecenin sonunda MasterChef Türkiye hayallerine veda eden isim ise Araz oldu.

Mehmet YalçınkayaSomer Sivrioğlu ve Danilo Zanna gibi ünlü şeflerin jürilik yaptığı MasterChef Türkiye, dün akşam eleme bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Haftanın eleme adayları Mert, Araz ve Eren yarışmaya devam edebilmek için iki ayrı turda tezgah başına geçti. Şeflerin oylamasında ise en düşük puanı alan yarışmacı MasterChef Türkiye 2021’e veda etti.

ELEME ADAYLARI SEÇİLDİ

MasterChef Türkiye’de haftanın ilk dokunulmazlık oyununu mavi takım kaybetti. İlk eleme adayı ise Mert oldu. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu ise ikinci kez mavi takım kaybetti. İkinci eleme adayı ise Araz oldu. Haftanın son dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımda yapılan oylama ile potaya giren son eleme adayı Eren oldu.

KAKULE İLE YARATICI BİR YEMEK YAPTILAR

MasterChef Türkiye’de bu hafta elemeye kalan Eren, Mert ve Araz eleme gecesinde karşı karşıya geldi. Eren, Mert ve Araz şeflerin verdiği tabakları en iyi şekilde yaparak yarışmada bir hafta daha kalabilmek için kıyasıya mücadele etti. Yarışmanın ilk etabında kakule ana ürün seçildi ve yarışmacılar bu üründen güzel tabaklar çıkarmaya çalıştı. İlk etap sonunda şefler tadım yaptı ve performansa göre yarışmacıları puanladı.

HAYALLERİNE VEDA ETTİ

Eleme turunun ikinci etabında ise bu sefer yarışmacılar Danilo Zanna’nın imza yemeği olan tournedos rossini isimli yemeği yapmaya çalıştı. Yemeklerin tamamlanmasının ardından şefler tadım yaparak yarışmacıları puanladı. Buna göre Mert 35 puan, Eren 45 puan, Araz ise 33 puan topladı. Şefler tarafından en az puanı alarak yarışmaya veda eden isim Araz oldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.