MÜJDAT GEZEN VE METİN AKPINAR’ IN BERAAT KARARININ PERDE ARKASINI SEYHAN SOYLU ANLATTI
  • ALSANA HABER
  • Magazin
  • MÜJDAT GEZEN VE METİN AKPINAR’ IN BERAAT KARARININ PERDE ARKASINI SEYHAN SOYLU ANLATTI

MÜJDAT GEZEN VE METİN AKPINAR’ IN BERAAT KARARININ PERDE ARKASINI SEYHAN SOYLU ANLATTI

Seyhan Soylu son olarak kapanmadan söylediği Metin Akpınar, Müjdat Gezen ve Uğur Dündar ile ilgili sözleriyle de izleyicinin takdirini aldı.

ABONE OL
Mart 11, 2022 08:17
MÜJDAT GEZEN VE METİN AKPINAR’ IN BERAAT KARARININ PERDE ARKASINI SEYHAN SOYLU ANLATTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugün ALSANA HABER’ de inanılmaz itiraflar ve deşifreler vardı. Seyhan Soylu adeta bombaladı.

ALSANA HABER hava muhalefetinin gazabına uğradı. Erol Köse, Yeliz Yeşilmen ve Bahar Candan kar muhalefeti nedeniyle programa gelmeyince Business Channel TV’nin Cio’su Sertan Kırço sordu, Seyhan Soylu haberleri yorumladı. Binlerce kişi yorumlarda destek verince Sisi coştu. Öyle şeyler anlattı ki yine korkusuz kimliğini orta koydu.

Bugün haberlerini yorumlarken seyirciyle interaktif bağlantılar kurdu. Seyhan Soylu programa çıktığında izleyiciye “ALSANA HABER size ait bir haber merkezi.  Şimdi birlikte yorumlayalım, siz sorun ben gerçeği anlatayım” deyince 3 bomba haberi bir günde patlattı.

SEREN SERENGİL, METİN AKPINAR’ IN TEKNESİNİ YOK PAHASINA ALDI

Seyhan Soylu son olarak kapanmadan söylediği Metin Akpınar, Müjdat Gezen ve Uğur Dündar ile ilgili sözleriyle de izleyicinin takdirini aldı. Ve izleyici “Keşke haftada bir gün tek başınıza program yapsanız” yorumlarıyla Youtube resmen sallandı.

Seyhan Soylu; “Uğur Dündar, Metin Akpınar, Müjdat Gezen gibi Türk toplumunda karşılığı olup bize tebessüm ettirip, düşündüren adamların yargılanma kararı İstinafın onaylaması ve davanın düşmesi yerinde bir karardı. Sn. Cumhurbaşkanı’nın her şeyi izlemeye vakti yok. Etrafındaki Kraldan fazla Kralcılar bu konuda da beyefendiye konuları abartarak iletiyorlar. He bu arada istese de Cumhurbaşkanı yargıya müdahale edip kararın onanmaması için talimat verirdi. Demek ki vicdanının sesini dinledi. Ben 3’lüyü çok sever takdir ederim. Bu sözleri siyasetçi olarak söylemiş olurlarsa ceza yaptırımı olacak sözler. Yok, eğer hiciv, ironi yapılarak güldürü sanatına yön veren sözlerse o zaman tamam. Bu yüzden çok sevdiğimiz usta komedyenin ilk defa söyleyeceğim bir sırrı şimdi sizlerle paylaşıyorum. Metin Akpınar yargılanma süresinde ülkeden kaçmaya karar vermişti. Hatta ev sattı. Tekne sattı. Hatta bunları da yok pahasına sattı. O gün 3 milyon TL değeri olan teknesini 960.000 TL’ye Seren Serengil’e sattı. Bugün o tekne 7 milyon değerinde. Kısaca Metin Akpınar’a bu sözler pahalıya patladı” deyince yine bir bombayı daha patlatmış oldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.