NİHAT DOĞAN’DAN ŞOK AÇIKLAMA!

NİHAT DOĞAN’DAN ŞOK AÇIKLAMA!

ABONE OL
Kasım 9, 2021 17:18
NİHAT DOĞAN’DAN ŞOK AÇIKLAMA!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Seyhan Soylu moderatörlüğündeki FLASH TV’de yayınlanan ’ Al Sana Haber’ programın yorumcuları Ebru Polat, Tuğba Ekinci, Nihat Doğan ve Bahar Candan 1 günlüğüne cumhurbaşkanı olsanız ne yaparsınız sorusuna masadakilerden şok cevaplar geldi.

 

NİHAT DOĞAN ” ŞERİATI GETİRİRDİM”

Programın yorumcularından Tuğba Ekinci bir günlüğüne Cumhurbaşkanı olsanız ne yapardınız? Sorusuna Nihat Doğan; ‘’ Bir kanun getirirdim. Hırsızlık yapanların elini kesme noktasında hemen yasayı uygulamaya koyardım.’’ Deyince programın moderatörü Seyhan Soylu’dan tepki geldi ! Nihat sen nasıl olursa şeriatı savunursun? Deyince ortalık daha da gerildi.

Programın diğer yorumcusu Ebru Polat; ‘’Bir günlüğüne Cumhurbaşkanı olsam şiddet gören tüm kadınları ve hayvanların haklarını savunurdum. Şiddet uygulayan o adamlar elini kolunu sallayarak gezemezlerdi çok ciddi yaptırımlar uygulardım.’’ dedi.

 

BAHAR CANDAN ” IMF’YE BORCU SİLERDİM”

Bahar Candan ise her zamanki olduğu gibi ekonomiye el atarak 83 milyondan 1556 danışman seçilmesi bence iyi çok değil, ben şöyle yapardım. Türkiye’nin bütün IMF olan hediye olarak borçlarını silerdim. Nihat Doğan candan sözü üzerine araya girerek; ‘’ Bahar olmayan parayla Türkiye’nin borçlarını nasıl sileceksin? Sorusuna istinaden ünlü fenomen Doğan’a ‘’ Onu şimdi söyleyemem benim yerime başkasını alırlar’’ derken yine ironik bir cevap vermesi masada gülüşmelere sebep oldu.

Programın medaratörü Seyhan Soylu ise ; ‘’ Ben 1 günlüğüne Cumhurbaşkanı olsam Şehitlerimize hakaret eden bir milletvekilini değil, iyi partinin genel Başkanı Meral Akşener’i bizzat arar ( Lütfü Türkkan )’ı hem partiden ihraç edilmesini ayıca da böyle bir vekilinde parlamentoda dokunulmazlığını kaldırarak vekilliğini de iptal ederdim.

 

SEYHAN SOYLU “SELAHATTİN DEMİRTAŞ’I SERBEST BIRAKIRDIM”

 

Soylu; ayrıca ‘’ O birgünlük Cumhurbaşkanlığın da ençok yapmak istediğim şey, MHP Genel Başkanı develt beyi Türki cumhuriyetleribden sorumlu yardımcım yaparken, Mhp ‘nın başına Akşener’i getirek İyi partinin yuvaya dönmesine vesile olurdu. Ayrıca Merak Akşener’i de hemen yardımcım yapar ve ülkemizdeki Kadınlarında gönlünü alırdık. Birde önemli bir konuyu kökünden hallederdim. Hapiste yatan Hdp eski başkanı Selahattin Demirtaşı’ın daha fazla mağduriyet üzerinden prim sağlamasına engel olup onu tahliye eder, kahramanlaştırmak isteyenlere de fırsat vermezdim. Kemal Kılıçtaroğlu bu ülkeye asla Başkan olamaz. Kendisinden çok güzel Kültür Bakanı olur. Sn Kılıçdaroğlu iktidarda her hangi bir şekilde yönetecek kapasitesi olmadığı için Ankara’dan İstanbul’a kadar yürüyen bir adam olduğundan bu görevi verdim. Yoksa vermezdim. Tabii çok çabuk bu rüyadan da uyanmak isterdi. Kolay değil Türkiye’yi yönetmek. 1 günlük hayal görevimi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hemen ülkemi ve görevi teslim ederdim. Çünkü ondan başka ülkemi yönetecek kapasitede maalesef muhalefette herhangi bir parti yok ‘’ dedi.

Yıllar önce Asker şarkısıyla gündeme oturan Tuğba Ekinci ise paralı askerliği kaldırırdım diyerek tartışmaya son verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.