SEYHAN SOYLU CANLI YAYINDA NİHAT DOĞAN’IN KUCAĞINA OTURDU

SEYHAN SOYLU CANLI YAYINDA NİHAT DOĞAN’IN KUCAĞINA OTURDU

ABONE OL
Mart 16, 2022 21:44
SEYHAN SOYLU CANLI YAYINDA NİHAT DOĞAN’IN KUCAĞINA OTURDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz aylarda sahne kıyafetleriyle gündeme gelen şarkıcıları hedef alan açıklamaları ile eleştirilerin hedefine oturan İzzet Yıldızhan’dan Gülşen ile ilgili bir açıklama daha geldi. Gülşen’in kucak dansı için ‘Sanatçı oturduğu yeri bilmeli’ diyen Yıldızhan, ‘Bu Gülşen de var ya, ha Gülşen ne diyeyim sana, böyle devam, arkandayım’ yanıtını verdi.
Bu açıklamasıyla yine gündeme oturan İzzet Yıldızhan ile aktivist gazeteci Seyhan Soylu arasında 20 yıl önce yaşanan büyük aşk AL SANA HABER canlı yayınında ortaya çıkmıştı.Bugünkü programda da Seyhan Soylu öyle birşey yaptı ki ,eski aşkı İzzet Yıldızhan sinirden çıldıracak.

İzzet Yıldızhan’ın ‘Sanatçı oturduğu yeri bilmeli’ sözleri üzerine , Nihat Doğan’a “Gülşen senin kucağına otursa ne dersin” diye soran Seyhan Soylu’yu , “Gülşen’e kimse yok demez.Gülşen’e kim yok diyecek anlamadım yani.Şimdi Gülşen İzzet’in kucağına otursa ,İzzet Yıldızhan yok mu diyecek?” dedi.Bunun üzerine Sisi, “Gülşen eğer İzzet Yıldızhan’ın kucağına oturursa onu döverim” dedi.

EBRU POLAT , “ BEN NİHAT’IN KUCAĞINA OTURMAM. ONUN KUCAĞINA BAŞKALARI OTURUR

Bu konuşma üzerine Ebru Polat Seyhan Soylu’nun yanına giderek,’ Kalk göster.Nihat Doğan senin kardeşin ‘ dedi.Bunun üzerine Seyhan Soylu yerinden kalkarak Nihat Doğan’ın kucağına oturdu.Sisi sözlerine ,” Nihat bana, sakın oturma! Sen benim yengemsin, yanlış anlaşılır dedi ama ben oturursam tehlikeli değil , Ebru Polat oturursa tehlikeli olur. Sen benim kardeşimsin “ diyerek devam etti.Ebru Polat da “Ben oturmam zaten.Evli barklı kadınım.Nihat’ın kucağına başkaları oturur” dedi.

Nihat Doğan’a “Sanat camiasından bir ilişkin var.O kişi sahnede birisinin kucağına otursa ne yaparsın?” diye sordu.Nihat Doğan “ Hamam giren terler.Biz kadını cami avlusunda bulmadık.Sonuçta şov dünyasındayız.Bu bile sanatı düşmanlaştırma aracı olarak kullanılıyor.Hem bu işten ekmek yiyip hem de kendi kendimize mi düşmanlık yapacağız?Sanat aydınlıktır “ dedi.

NİHAT DOĞAN, “ İZZET YILDIZHAN SANAT DÜNYASININ İMAMI GİBİ DAVRANIYOR “

Nihat Doğan, “ İzzet kendine sanat dünyasının imamı rolünü biçmeye başladı.Neden bu role büründüğünü anlamış değilim “ diyince , Sisi ,”Şöhret bir hastalıktır.Biz popüler kültürden para kazanıp, ordan beslenen insanlarız.İzzet Muazzez Ersoyla birlikte çalıştığı zamanlardan beri sosyal medyayı kullanıyor ve doğru bir strateji izliyor.Biz de onu eleştirirken doğru hareket ediyoruz” dedi.

Hakan Solaker ise “ Gülşen konuşulan hiçbir şeyden rahatsız değil .İzzet ise gündemi yakalamak için güzel bir konu çıktı.Onun üzerinden yürüyor.Gülşen yaptığı herşeyin farkında.Kimin kucağına oturacağı bile planlı.Şu an Gülşen’in şarkıları daha çok dinleniyor.Gülşen’in kumbarası doluyor.İzzet Yıldızhan’da ondan nemalanıyor” dedi.

“İzzet Gülşen’e çaktı, ben de İzzet’e çaktım” diyen Sisi’ye , Nihat Doğan,” Asıl İzzet sana ve bize ağır çaktı.Bizi mahkemeye verecekti “ diyerek karşı çıktı.Bunun üzerine Sisi “İzzet bizi mahkeye vermez.Boş Boş konuşma Nihat.İzzet senin enişten olmasa ben senin kucağına oturabilir miydim? Benim helalliğim o.Eğer Nihat Doğan benim kardeşim olmasa onun kucağına oturabilir miydim ? diye sorunca Nihat Doğan ise” Hayır oturmazdın” diye cevapladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.