SEYHAN SOYLU “DENİZ AKKAYA AYRILMADI KANALDAN KOVDULAR !”

SEYHAN SOYLU “DENİZ AKKAYA AYRILMADI KANALDAN KOVDULAR !”

ABONE OL
Kasım 17, 2021 10:56
SEYHAN SOYLU “DENİZ AKKAYA AYRILMADI KANALDAN KOVDULAR !”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Seyhan Soylu’nun moderatörlüğündeki Flash Tv’de yayınlanan, Ebru Polat, Nihat Doğan ve Bahar Candan’ın yorumculuk yaptığı ‘’Al Sana Haber’in  yorumcuları eski model Deniz Akkaya’nın yorum yaptığı Söylemessem Olmaz programından ayrılması hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundular.

Flash Tv’de yayınlanan ‘’ Al Sana Haber ‘’ programın moderatörü Seyhan Soylu eski manken Deniz Akkaya hakkında şok edici iddialarda bulundu.

DENİZ AKKAYA AYRILMADI KANALDAN KOVULDU

Seyhan Soylu eski manken Deniz Akkaya’nın “Söylemessen Olmaz programından ayrıldı aslında ayrılmadı, programdan kovuldu iddaları var” dedi.

 

ALLAHIN SELAMINIDA ALMIYORUM

Nihat Doğan ise; “ Bence Deniz Akkaya’nın benim nezlimle haber değeri yok. Benim gözümde yorumcu bir arkadaş uzun yıllardır makenlik yapmış bir arkadaş.  3 hafta önce programa çıkmıştım ben oraya gittiğimde dedim ki ama giderken dedim ki Allahın selamıdır Seyhan Soylu’nun size selamı var dedim. Deniz Akkaya ben selamını almıyorum Seyhan’ın dedi. Ben de dedim ki selam Allahın selamı dedim, Allahın selamını da almıyorum dedi. Başka moderatör mü bulamadınız dedi. Neyi var Seyhan’ın 30 yıldır bu işin en güzel şekilde habercilik yönünde yapan biri ayrıca moderatörlüğüde gayet iyidir dedim.Program bitince de ona söyledim koltuklar makamlar bunların hepsi geçici insanlık baki. Bak Allahın selamını almassan bak bugünde Deniz Akkaya arkadaşımız koltuğundan oldu onu konuşuyoruz” dedi.

SENDE EL ATMIŞ OLABİLİRSİN

Ebru Polat ise Deniz Akkaya’nın kanaldan kovulmasının sebebi “Selin Ciğerci ve Seyhan Soylu senle alakalı oldu diye düşünüyorum. Seyhan Soylu’ya Size çok sataşmıştı Bilal Özbilge seninde arkadaşın belki bu olayda sende el atmışssındır diye düşünüyorum ben” dedi.

HİÇ BİR KANALDA İTİBAR GÖREMEZSİN

Seyhan Soylu “Allahın selamı saçma saçma konuşma rabbim bana en büyük düşmanımın bile selamını söylese ben seve seve kabul ederim. Bu olaydan 1 hafta öncesi Instagram sayfasında bana sapık diyerek hakeret etmesine rağmen ben şikayetçi olmadım. Instagram sayfası şikayetler üzerine kapatıldı. Söylemessem Olmaz programında da Selin Ciğerci’yi belden aşağıya vurarak kadın bir kere saygısızlık yapmadı. Ama belden aşağı vurmak çok ayıp senin de çocuğun var ve programda devamlı olarak Selin Ciğerci ve benimle ilgili söylemek istediğinden dolayı Bilal Özbilge benim 25 yıllık dostumdur. Kanal yönetimi de benim çok sevdiğim ağabeyim Melih Gökçek’indir ve Osman Gökçek’te benim çok sevdiğim itibar ettiğim bir adamdır, Bundan dolayı da  devamlı bizden hakeret vari konuşursan hiç biryer de başka kanallarda da itibar göremezsin” dedi.

Deniz Akkaya programın yorumcularından Bahar Candan’da sesli bir mesaj yolladı.

Akkaya, “Şimdi bu insanlar malasef ki sosyal medyada yaşadıkları için ben neden sosyal medya mı açmıyorum? Instagram hesabımı kapattı diye bir heyecanlanıyor bana zaten bu gücü veren insanlar sosyal medyayı kullanmamı rica etmişlerdi. Ben yeni sayfa açamaz mıyım? Hakkı mı yok bunun bak nasıl diyeyim sana bataklıkta serap görmek gibi bir şey bu. Çünkü çok ciddiye alıyorsun sen ben ise hiç ciddiye almıyorum alsaydım yüz tane sayfa açar parasını bastırır 1000 tane takipçi alırdım. Bazen de kullanmamak büyük güçtür. Sadece şunu söylüyorum tekrar söylüyorum sana olay böyle değil sponsorumuz olan Sevim Alan hanımefendiden de öğrenebilirsiniz. Akşam yönetimi arayacak ben kanalı mahkemeye vermemesi için elimden gelen her şeyi yapıyorum kanalımı da çok seviyorum. Ama benim getirdirdiğim sponsora hiç kimse hakaret edemez ben çünkü sponsorlarımla yarın bir gün başka işlerde yapacağım. Geçen sene farklı bir kanala götürdüğüm işinde sponsoru vardı. O yüzden sponsorlarımla kötü geçinemem benim için onlar çok ciddi paralar yatıracaktı. Benim için önce iş sonra iş sonra ilişkilerim o yüzden darlanma diye sana bu mesajı attım öpüyorum”dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.