SOĞUK HAVA VE ŞİDDETLİ YAĞIŞLAR İSTANBUL’DA TRAFİK KİLİTLEDİ
  • ALSANA HABER
  • Gündem
  • SOĞUK HAVA VE ŞİDDETLİ YAĞIŞLAR İSTANBUL’DA TRAFİK KİLİTLEDİ

SOĞUK HAVA VE ŞİDDETLİ YAĞIŞLAR İSTANBUL’DA TRAFİK KİLİTLEDİ

ABONE OL
Aralık 22, 2023 15:20
SOĞUK HAVA VE ŞİDDETLİ YAĞIŞLAR İSTANBUL’DA TRAFİK KİLİTLEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Soğuk Hava ve Şiddetli Yağışlar İstanbul Trafik Yoğunluğunu Arttırdı . Türkiye genelinde soğuk hava dalgası etkisini sürdürürken, birçok bölgede kar yağışı ve sağanak yağmur görülmekte. İstanbul’da ise aşırı soğukların ardından yaşanan yağışlar, Meteoroloji’den gelecek kar haberini bekletiyor. Ancak, AKOM ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü, şiddetli yağmur ve kuvvetli rüzgar uyarısında bulunarak olumsuz hava koşullarıyla ilgili vatandaşları bilgilendirdi.

Dün akşam saatlerinde İstanbul’da etkili olan yağmur, şehirde olumsuzluklara neden oldu. Şiddetli yağışlar, trafikte aksamalara yol açarak haftanın son iş gününde sürücülerin zor anlar yaşamasına sebep oldu. Özellikle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde ilerlemekte güçlük çeken sürücüler, yoğun trafik ve görüş mesafesindeki azalma nedeniyle araç kuyruklarıyla karşılaştı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin trafik yoğunluğu haritasına göre, saat 17.50 itibarıyla trafik yoğunluğu yüzde 90 olarak ölçüldü. Yağışlar ve olumsuz hava koşullarının etkisiyle trafikteki yoğunluğun devam etmesi bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.