Umut Akyürek kızı Melek Bal’ın tedavi gördüğünü açıkladı

Umut Akyürek kızı Melek Bal’ın tedavi gördüğünü açıkladı

ABONE OL
Kasım 17, 2021 04:36
Umut Akyürek kızı Melek Bal’ın tedavi gördüğünü açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Sanat Müziği’nin sevilen ismi Umut Akyürek, ‘2. Sayfa’ programına konuk oldu. 47 yaşındaki şarkıcı, kızı Melek Bal’ın dikkat eksikliği sıkıntısı yaşadığından bahsetti.

KIZIYLA İLGİLİ KONUŞTU

Sesi kadar güzelliğiyle de adından söz ettiren bir çocuk annesi ünlü isim, kızının ihmal edilmemesi gereken bir hastalığa sahip olduğunu açıkladı.

“Ergenlikle beraber tedavimiz başladı. Hiçbir şeyden korkmuyor, en kötü huyu ısrarcılık. Sınırlarını da bilmiyor bu gençler” diyen Umut Akyürek, sözlerine şöyle devam etti:

OKULUNA ARA VERDİ

“Plan yapamıyoruz mesela. Bütün gece oturuyor, akşama kadar uyuyor. Okuluna ara verdi son olarak, bir süredir gitmiyor. Herkesin bir sınavı var benimki de kızım.”

Akyürek, “2.5 sene önce de kızımın ruhsal problemlerinden dolayı hastane sürecimiz oldu. Kızımı hastaneye yatırdığım dönem ben de dibe vurdum” ifadelerini kullandı.

2004 YILINDA EVLENDİLER

Umut Akyürek, kendisi gibi ses sanatçısı olan Oktay Ertuğrul ile 2004 yılında nikah masasına oturmuştu. Çift, 2005’te kızları Melek Bal’ı kucaklarına almıştı. Şimdilerde 16 yaşında olan Melek Bal, annesinin adeta kopyası.

ANNESİNİN KOPYASI

Melek Bal bir dönem, küçük yaşta estetik yaptırdığı yönündeki iddialarla gündeme gelmiş ancak Umut Akyürek, kızının makyaj yapmayı sevdiğini, kesinlikle estetik yaptırmadığını söylemişti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.