SEYHAN SOYLU, ÇIPLAK POZUNU PAYLAŞAN BAHAR CANDAN’ A TÖVBE ETTİRDİ
  • ALSANA HABER
  • Magazin
  • SEYHAN SOYLU, ÇIPLAK POZUNU PAYLAŞAN BAHAR CANDAN’ A TÖVBE ETTİRDİ

SEYHAN SOYLU, ÇIPLAK POZUNU PAYLAŞAN BAHAR CANDAN’ A TÖVBE ETTİRDİ

ABONE OL
Mart 15, 2022 07:48
SEYHAN SOYLU, ÇIPLAK POZUNU PAYLAŞAN BAHAR CANDAN’ A TÖVBE ETTİRDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AL SANA HABER programında yorumculuk yapan Bahar Candan, sosyal medya hesabından duşta çıplak pozunu yayınlayınca bunu gören programın Moderatörü Seyhan Soylu çıldırdı.

Sosyal medyada da tepkiler çığ gibi büyürken Seyhan Soylu’ nun bugün canlı yayında Bahar Candan’ a tövbe ettirmesi güne damgasını vurdu.

Geçtiğimiz günlerde Bahar Candan’ ın başına talihsiz bir olay gelmiş ve katıldığı bir partide içtiği suyun içine yasaklı bir madde atılmasıyla kendini kaybetmiş ve hastanelik olmuştu. Bu olay sonrası büyük travmalar yaşayan Bahar Candan ise “Hala suyuma atılan ilacın etkisindeyim. Ara ara ne yaptığımı bilmiyorum” derken Seyhan Soylu, izleyicilerin ve stüdyodaki yorumcular Nurcan Sabur, Hakan Solaker, Nihat Doğan ve Bahar Candan’ ın annesi Umut Candan’ ın şahitliğinde tövbe ettirdi.

Seyhan Soylu Kuran – ı Kerim’ i masaya koyarak; “Burada kitaplarımız var.  Tövbe ettireceğim sana. Bak annende burada. Bugün beni aradı Umut Hanım. Bana dedi ki; “Seyhan Hanım benim kızımın yaşamış olduklarını siz de biliyorsunuz. Ve siz ikinci annesisiniz. Ben biyolojik annesiyim. O seni idol olarak kabul ediyor ve hayatında da senden başka kimsenin lafını dinlemiyor. Ben ona kötü bir şey yaptırmam. O gün başından aşağı yağ döktüm çünkü üstünü çıkardı yayında. Asit içmemiş olsa bunu yapmayacaktı.

Bu kızın içeceğine yasaklı madde katan ahlaksız adama sesleniyorum. 1 ay boyunca bu kız bu travmaları yaşayacak belki de ben bir müddet ekrana çıkarmayacağım kendine gelmezse Bahar.

Annenle bugün sohbet bile edemedim. Kadının yaşamış olduğu sıkıntıları acısını insanlarla paylaşmayayım diye. Ağlıyordu kadıncağız doktora götürmüş bu konuyla ilgili bu madde 1 ay boyunca etkisi gidip gelecekmiş. Dün gece 03.30 da kapımı çalıyor Bahar pijamalarıyla bana geliyor. Telefonunu da almamış. Bahar’ a dedim ki “Utanmıyor musun sen 3 yıl önce duşta çekilmiş fotoğrafını paylaşmaya.” “Ne yaptığımı bilmiyorum” diyor. Peki Bahar neyi nereye kadar bilmeyeceksin? Senin baban akademisyen, annen öğretmen, anneannen müfettiş.” Derken

ÇIPLAK POZ PAYLAŞIMI SONRASI BAHAR CANDAN “KENDİMİ GÜLŞEN SANDIM” DEDİ

Bahar Candan “Övgücan’ ın bana verdiği ilaçlı sudan sonra hayal gördüm. Kendimi Gülşen sandım. Bir an kim olduğumu unuttum.” Dedi

Seyhan Soylu; “Peki utanıyor musun?” diye sorunca Bahar; “Çok utanıyorum” diyerek sosyal medyadaki mevcut çıplak fotoğraflarını sildi.

Seyhan Soylu; “Annenin babanın başını eğdirme. Bir daha birinin evinde bir şey içmeyeceksin. Gerek yok müstehcen pozlara. İnsanlar seni çocuğu gibi seviyor. Şeref ve namus sözü veriyor musun?” diye soran Soylu’ ya Bahar Candan “Evet veriyorum. Bir daha olmayacak” diyerek söz verdi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.